Böcker


Några boktips – från några av mina kunder!

Magisk mystik . . .

I Sverige lever och verkar Måndöttrarna – en organisation som tränar och samordnar Sveriges magiker och ser till att allmänheten förblir ovetande om deras – och det övernaturligas – existens.

En sen höstkväll hittar Måndottern och mentalisten Estrid ett lik på en av Malmös gator och Sara Henley, en av Måndöttrarnas högst uppsatta magiker, kallas till platsen. Någon med magisk begåvning ligger bakom mordet och Sara tar på sig uppdraget att hitta den skyldige.

Ryyyysligt spännande . . .

Vad är det egentligen som händer i den gamla Färgargården? Människor försvinner i allt större mängd från Eringsboda. Mystiska saker sker. Vem är det som är roten till allt det onda? En bok fylld av skräckhistorier som får håret att resa sig på dig. Läs och njut! Moahahaha….

Skräckfyllda berättelser av skickliga författare, gör att det här är en bok du inte kan lägga ifrån dig förrän den är slut.

En bok för eftertanke och sinnesro . . .

Ibland är mitt liv rätt rörigt. Inte alls instagramvänligt. Sådana dagar behöver jag en vän att luta mig mot. Ni vet, någon som säger att jag duger som jag är och att det är okej om livspusselbitarna inte ligger precis rätt.

Den här boken är för oss som inte alltid får ihop det. Vi som behöver bli påminda om att vi är älskade och att allt kommer bli bra till slut.

Bästa hälsningar,
Din vän Britta

Upplyftande och uppmuntrande . . .

Peter Svärdsmyr visar hur det i våra liv som kanske inte blev som vi trott och tänkt, ändå kan bli till något som ger växtkraft och styrka till det liv som ligger framför.

Varje vecka på året har en egen text tillsammans med streaming-länk till utvald musik. Vart vi än är på livsresan påminner boken om att finns ett orubbligt hopp och att allt en dag ska ordna sig.

Tänk att vara ständigt jagad och rädd . . .

I Nordlandth lever NPC:en Bjorn ett rätt så vanligt liv ute på sin gård. Spelare kommer som vanligt och hälsar på, genom att stjäla och plundra hans familj.

En dag när hans familjen är till svältgränsen får han nog. En impuls får honom att ha ihjäl en spelare, orch-krigaren Urzoga-HeadSquashed_1337, och med detta tar hennes utrustning. Med utrustningen, looten, klättrar han i samhällsklasserna, men rädslan för hämnd av Urzoga försvinner aldrig…

Vilken blir DIN nästa läsupplevelse?