Författare

Jag skriver även själv, som jag nämnde tidigare. I första hand inriktar jag mig på fantasy, då det ligger mig allra varmast om hjärtat, men skriver även på en feelgood samt har en plan för dels en barnbok och dels en relationsserie. Får jag skrivtorka på ett manus hoppar jag helt enkelt över till ett annat ett tag. Fungerar för mig!

Mitt fantasymanus har efter hårt och långvarigt arbete slutligen funnit sig ett förlag; DivinaMedia Publishing [besök dem], där jag haft glädjen att landa ett avtal. Här kommer vi att satsa på pappersbok, e-bok och möjligen ljudbok senare, vem vet! Men nog är det stort – att uppnå drömmen att bli publicerad! Det kommer naturligtvis att gå finfint att köpa boken här via länk!

Författaralias

Efter lite om och men, funderande fram och tillbaka, har jag kommit fram till att använda mig av ett författaralias. Inget hemlighetsmakeri eller någon mystisk pseudonym, utan helt enkelt ett artistnamn att använda när jag skriver, även om jag i alla sammanhang kommer vara öppen med mitt riktiga namn. Allt möjligt har farit genom huvudet, fantasifullt, logiskt osv. osv. Till slut blev det alias:

Sofie M. Eira

Sofie är mitt namn. Men jag heter ju också Marie. Såå… lite omkastning av bokstäver, en liten punkt och en fejkinitial senare blev det Sofie M. Eira – helt enkelt taget från Sofie och Marie. No more, no less. Så spana efter Sofie M. Eiras bok i höst!