Sagt om mig

”Det som jag själv stirrade mig blind på och inte kunde finna vad som var problemet med min historia lyckades hon hitta och hjälpte mig komma vidare. Tack för all din hjälp Sofie.” – Anna Klang

”Hon läste med utgångspunkt från den dramaturgiska kurvan och kom med flera insiktsfulla iakttagelser. Utlåtandet är sakligt och innehållsrikt och det märks att hon har analyserat storyn på djupet. Hon avslutar med en konkret handlingsplan med flera specifika tips på hur manuset kan utvecklas.” – Joel Zachrisson

”Sofies professionella och tydliga sätt att kommunicera, i såväl lektörsutlåtandet som i övrigt gör henne till en fröjd att jobba med. Hon har tydlig förmåga och skicklighet i sitt hantverk och det är direkt uppenbart att hon är väl påläst och beläst i genren fantasy.” – Gunnar Södergren

”Jag tycker feedbacken du gav mig har verkligen fått mig inse vad som är viktigt i skrivandet. Att själv inse en stor skillnad med bara några få extra ord känns magiskt, att en karaktär yttrar sig lite annorlunda i en scen verkligen får fram personligheten.” – Jesse Nissinen

”Tack för hjälpen i höstas med responsen på mina två noveller. Jag gjorde några justeringar utifrån din respons och skickade in. Båda novellerna kommer med i novellsamlingen som kommer till sommaren. Roligt! Så jättetack för hjälpen!” – Susanne Lifjord